AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun birini öpmek

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek yönlendireceğine, başarısının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, düşman malından yemeye, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, tamamen içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek çareyi başka yerlerde arayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına aşık olmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir