AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar toprağı öpmek

Kahve falında mezar toprağı öpmek

Kahve falında mezar toprağı öpmek sorunların ve engellerin biteceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar toprağı öpmek gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında mezar toprağı öpmek mal mülk edineceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında toprak öpmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında toprağı öpmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar toprak görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak sağlığın bozulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir