AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezar görmek

Kahve falında boş mezar görmek

Kahve falında boş mezar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında boş mezar gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında iki boş mezar görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezara yatmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulur.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boş mezar görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında kendini boş mezarda görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine inanılır.

Kahve falında boş mezara toprak atmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir