AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar toprağı almak

Kahve falında mezar toprağı almak

Kahve falında mezar toprağı almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daima zinde ve genç kalacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kul hakkına girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar toprağı almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında topraklı mezar görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan toprak almak çok eğleneceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mezara toprak dökmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezara toprak atmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarını teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında mezardan toprak yemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta toprak görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir