AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan toprak almak

Kahve falında mezardan toprak almak

Kahve falında mezardan toprak almak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak almak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet eder.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ve toprak görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan toprak almak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı öpmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık toprağı görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir