AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak satın aldığını görmek

Kahve falında toprak satın aldığını görmek

Kahve falında toprak satın aldığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi durumunun düzeleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak satın aldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında toprak satın aldığını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalettir.

Kahve falında saat satın aldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı satın aldığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında un satın aldığını görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir