AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarından taş toplamak

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak evliyseniz eşle iyi geçime, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında taş görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşları görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında taş ev görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında altın toplamak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak yüklü miktarda para kazanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir