AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan su içmek

Kahve falında mezardan su içmek

Kahve falında mezardan su içmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, mekân değiştireceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında mezardan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında mezardan su içmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta su içmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan su içmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta sigara içmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı su içmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam sürahiden su içmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş su içmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir