AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş su içmek

Kahve falında bozulmuş su içmek

Kahve falında bozulmuş su içmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ekmeğinin azalacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yenisinin başlayacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş su içmek gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında bozulmuş su içmek pek çok fırsatı kaçıracağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş süt içmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş sebze görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş telefon görmek başarılarının takdir edileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş soğan görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulan yemek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir