Kahve falında mezardan altın çıkarmak

Kahve falında mezardan altın çıkarmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan birini çıkarmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezarından çıkarmak daha çok kazanmaya başlayacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar çıkarmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir