AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana et yedirmek

Kahve falında aslana et yedirmek

Kahve falında aslana et yedirmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yaşamına bakacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında aslana et yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında aslana et yedirmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında aslanın birini yediğini görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aslan eti yemek hayatının kötüye doğru gideceğine, rahat bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslana et vermek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek zorlukların bir anda biteceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir