AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve kedi görmek

Kahve falında aslan ve kedi görmek

Kahve falında aslan ve kedi görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan ve kedi gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında aslan kedi görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve aslan görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kedi görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aslan ailesi görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan büyütmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın kükrediğini görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir