AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kedi görmek

Kahve falında aslan kedi görmek

Kahve falında aslan kedi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, onlara galip geleceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kedi gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek dünya mallarının çoğalacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan kedi görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve aslan görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve kedi görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında evde aslan görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işarettir.

Kahve falında aslan ölüsü görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir