AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve aslan görmek

Kahve falında kedi ve aslan görmek

Kahve falında kedi ve aslan görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ve aslan gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında aslan kedi görmek manevi rahatlamaya erileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ve aslan görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ve kedi görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında aslan kacmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında aslana yemek vermek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına inanılır.

Kahve falında dişi aslan sevmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslana sahip olmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir