AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda uzanmak

Kahve falında mezarda uzanmak

Kahve falında mezarda uzanmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda uzanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak doğru kararların alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında mezarda uzanmak şükür içinde bir hayat süreceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Kahve falında mezara uzanmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç altında uzanmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa uzanmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir