AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta uzanmak

Kahve falında mezarlıkta uzanmak

Kahve falında mezarlıkta uzanmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak getirisi çok olan işler yapacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda uzanmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezara uzanmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin dizine uzanmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir