AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne uzanmak

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, geri planda kalacağına, kötü işlere girmeyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında kar üstüne uzanmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda uzanmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak ilişkiye huzurun geleceğine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezara uzanmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan yana uzanmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir