AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa uzanmak

Kahve falında toprağa uzanmak

Kahve falında toprağa uzanmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa uzanmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında toprakta uzanmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında toprak üzerine uzanmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa uzanmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin uzandığını görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında dize uzanmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plajda uzanmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolda uzanmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir