AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten saklanmak

Kahve falında bir erkekten saklanmak

Kahve falında bir erkekten saklanmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten saklanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekten saklanmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dolapta saklanmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak işinden ekmeğinden olacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa saklanmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden saklanmak malından ve parasından olacağına, insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında anneden saklanmak rızkın ve kısmetin artacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında koşmak ve saklanmak evlatlarının hayırlı olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir