AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda para görmek

Kahve falında mezarda para görmek

Kahve falında mezarda para görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, günahlarının affedileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda para gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda para görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda para bulmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ve para görmek geçim derdinin son bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde para görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara para koymak geçiminin daha kolay hale geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara para gömmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mezardan para almak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir