AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan para almak

Kahve falında mezardan para almak

Kahve falında mezardan para almak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan para almak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak adının yayılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezara para gömmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Kahve falında mezardan para toplamak masraflarının azalacağına, parasız kalmaya rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde para görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezara para görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan para çıkarmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir