AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve para görmek

Kahve falında mezar ve para görmek

Kahve falında mezar ve para görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Kahve falında mezar ve para gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda para görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, talihinizin artacağına delalettir.

Kahve falında mezara para gömmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara para koymak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ve para görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara para görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir