AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda gezinmek

Kahve falında mezarda gezinmek

Kahve falında mezarda gezinmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda gezinmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Kahve falında mezarda gezinmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalla gezinmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında anneyi mezarlıkta görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta at görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üzerinde namaz kılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir