AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi mezarlıkta görmek

Kahve falında anneyi mezarlıkta görmek

Kahve falında anneyi mezarlıkta görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi mezarlıkta gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da işlerle ilgili gittiğiniz veya gideceğiniz yolu, kullandığınız veya kullanılması gereken yolu anlatırken ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annesini mezardan çıkarmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annenin mezarını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin mezarını ziyaret etmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi mezara koymak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annemin mezarını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, maddi güç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi mezarda görmek sorunlarını unutacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yalnız hissetmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir