AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan meyve yemek

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve ağaçları görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında meyve salatası yemek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok tatlı meyve yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir