AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinde gezinmek

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, onlara değer vereceğine, hem verimi yükselteceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda gezinmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında sandalla gezinmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet eder.

Kahve falında bahçeye gül dikmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede gül ağacı görmek heveslerinin biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesi görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden gül koparmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir