AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalla gezinmek

Kahve falında sandalla gezinmek

Kahve falında sandalla gezinmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalla gezinmek gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Kahve falında sandalla gezinmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında mezarda gezinmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde sandala binmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek elindeki malların gideceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Kahve falında sandal küreği görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında sandalın battığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gölde sandalla gezmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir