AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta at görmek

Kahve falında mezarlıkta at görmek

Kahve falında mezarlıkta at görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sevilip sayılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta at gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında mezarlıkta at görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak attığını görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yavru at görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulur.

Kahve falında denizde koşan atlar görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet eder.

Kahve falında at pisliğine basmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında attan saklanmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hem itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek spora başlayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir