AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda düğün yapmak

Kahve falında mezarda düğün yapmak

Kahve falında mezarda düğün yapmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yollarının açılacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda düğün yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda düğün yapmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek ayrılanların birleşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ve düğün görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda düğün görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak sorunların biteceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün makyajı yapmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölüye düğün yapmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir