AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve düğün görmek

Kahve falında mezar ve düğün görmek

Kahve falında mezar ve düğün görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hedeflerine kavuşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar ve düğün gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında mezar ve düğün görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda düğün görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında mezarda düğün yapmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle düğüne gitmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında düğüne geç kalmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir