AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda düğün görmek

Kahve falında mezarda düğün görmek

Kahve falında mezarda düğün görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda düğün gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında mezarda düğün yapmak hayırlı bir evlat olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda düğün görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek yeni şeyler keşfedeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve düğün görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulan düğün görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün saçı yaptırmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir