AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta düğün görmek

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta düğün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Kahve falında mezarda düğün yapmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında mezar ve düğün görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, terfi alamayacağına yorulur.

Kahve falında mezarda düğün görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde içki içmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın düğününü görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir