AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik cam görmek

Kahve falında delik cam görmek

Kahve falında delik cam görmek işyerini kapatacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerin yoluna sokulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik cam gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında delik cam görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tavanı delik görmek hasretin ve özlemin biteceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret eder.

Kahve falında bir delik görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında delik altın görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında delik yatak görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında burunda delik görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbini delik görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir