AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ortasında delik görmek

Kahve falında evin ortasında delik görmek

Kahve falında evin ortasında delik görmek iş hayatında zarar edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalettir.

Kahve falında evin ortasında delik gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Kahve falında evin ortasında delik görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet etmektedir.

Kahve falında ortası delik para görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında evini denizin ortasında görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına inanılır.

Kahve falında evin ortasında kuyu görmek isyan edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Kahve falında evin ortasına sıçmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin ortasında ateş görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işarettir.

Kahve falında evin ortasına pislemek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında evin ortasında banyo yapmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir