AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik çaydanlık görmek

Kahve falında delik çaydanlık görmek

Kahve falında delik çaydanlık görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik çaydanlık gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında delik çaydanlık görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında çaydanlık çay görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Kahve falında mavi çaydanlık görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni çaydanlık görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında çaydanlık kırmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında çaydanlıkta su kaynatmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çaydanlık görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, rahatının bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir