Kahve falında mezarda altın görmek

Kahve falında mezarda altın görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yardımının olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, daha çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda altın gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bazı bilgileri veya haberleri mevcut durumu, kariyerinizi veya hayatınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Kahve falında mezardan altın almak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında mezar içinde altın görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında mezarda altın görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında mezardan altın bulmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında su altında mezar görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak kazancın gittikçe artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezara altın gömmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında evin altında mezar görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir