AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara altın gömmek

Kahve falında mezara altın gömmek

Kahve falında mezara altın gömmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işarettir.

Kahve falında mezara altın gömmek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezara altın gömmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara ekmek gömmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini mezara gömmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, borcunun çok olacağına yorulur.

Kahve falında anneyi mezara gömmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara bişey gömmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir