Kahve falında mezardan altın almak

Kahve falında mezardan altın almak ele geçen parada artış olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan altın almak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında mezarlıktan altın toplamak maddi olarak eksiye düşüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında mezardan altın bulmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında su altında mezar görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde altın görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın mezar görmek bir işe soyunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir