Kahve falında mezar içinde altın görmek

Kahve falında mezar içinde altın görmek rakiplerini yeneceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde altın gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mezar içinde altın görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mezar içinde görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında mezarın içinde namaz kılmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar içinden geçmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek halsizleşeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında mezar içinde insan görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir