AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mezara gömmek

Kahve falında birini mezara gömmek

Kahve falında birini mezara gömmek rahatsızlık vereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, inancının eksileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini mezara gömmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mezara birini gömmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara para gömmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birini mezara gömmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara gömmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mezara gömmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek yüklü siparişler alacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında mezara ekmek gömmek üzerindeki yükten kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, haberler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir