AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazoya gül koymak

Kahve falında vazoya gül koymak

Kahve falında vazoya gül koymak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Kahve falında vazoya gül koymak gördüyseniz:

  • Yaratıcı girişimleriniz sizi keyiflendirebilir.

Kahve falında vazoya gül koymak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak kişinin isteklerine nail olacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında vazo içinde gül görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vazoda gül görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi cam vazo görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah vazo görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında vazo görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir