AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara çiçek bırakmak

Kahve falında mezara çiçek bırakmak

Kahve falında mezara çiçek bırakmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kazancının da azalacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çiçek bırakmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Kahve falında mezara çiçek bırakmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezara gül bırakmak kimden akıl soracağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yeni bir semte taşınılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir