AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir fitne çıkarmaya, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikte piknik yapmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ailecek piknik yapmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında piknik yapmak büyük aksilikler yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak patron koltuğuna geçeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda piknik yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında kırda piknik yapmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak hükmünün geçmeyeceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir