AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete ekmek koymak

Kahve falında poşete ekmek koymak

Kahve falında poşete ekmek koymak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete ekmek koymak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Kahve falında poşete ekmek koymak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı poşete koymak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında poşete toprak koymak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi poşete koymak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete koymak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında poşete balık koymak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir