AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara ekmek gömmek

Kahve falında mezara ekmek gömmek

Kahve falında mezara ekmek gömmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, borç batağına düşeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında mezara ekmek gömmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezara ekmek gömmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağa ekmek gömmek onlara karşı zafer kazanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara altın gömmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini mezara gömmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet eder.

Kahve falında annesini mezara gömmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında mezara bişey gömmek Allah’a dua edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir