AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa ekmek gömmek

Kahve falında toprağa ekmek gömmek

Kahve falında toprağa ekmek gömmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kırılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa ekmek gömmek gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında toprağa ekmek gömmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi toprağa gömmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, konforunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa para gömmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.

Kahve falında toprağa kitap gömmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalettir.

Kahve falında toprağa soğan gömmek kendini yiyip bitireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir