AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği tuvalete atmak

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete çöp atmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında parayı tuvalete atmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete para atmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete taş atmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eti tuvalete atmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir