AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara dua okumak

Kahve falında mezara dua okumak

Kahve falında mezara dua okumak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara dua okumak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bol dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlara dua okumak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında mezar başında dua okumak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir