AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında dua okumak

Kahve falında mezar başında dua okumak

Kahve falında mezar başında dua okumak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua okumak gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında mezar başında dua okumak kişinin geri planda kalacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında dua okumak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir başında dua okumak moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında kurana başlama duasını okumak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında dua okumak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mezarın başında dua etmek dertlerinin artacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua etmek bir sebeple yataklara düşeceğine, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek sorunların günden güne daha da artacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir