AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua okumak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda dua okumak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak başının belaya girmeyeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara dua okumak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir